Klimaatadaptatie

Klimaatadaptatie

Tilburg wil een klimaatbestendigestad zijn in 2040. Daarbij ligt de focus op het tegengaan van hitte, naast het omgaan met hevige regenval en toenemende droogte.

Deel deze pagina met

Make (y)our future climateproof again!

  • Toevoegen aan een kalender
    2017-09-26 10:30:00 2017-09-26 12:00:00 Make (y)our future climateproof again! In de krant, op TV, via social media, het gaat er steeds vaker over het klimaat. Zijn we klaar voor de toekomst? Kunnen we snel genoeg handelen om de klimaatverandering een halt toe te roepen? Wat moeten we in Tilburg doen of juist laten? Of vind je die verhalen over klimaatverandering maar onzin en valt het allemaal wel mee in Tilburg? Woon je in Tilburg of vind je Tilburg gewoon een leuke stad, studeer je of werk je, ben je politicus of gewoon betrokken bewoner: laat je mening horen.... De Kennismakerij Spoorzone, Burgemeester Brokxlaan 18, 5041SB TILBURG noreply YYYY-MM-DD
Door Marja Heusschen 3. augustus 2017
De Kennismakerij Spoorzone, Burgemeester Brokxlaan 18, 5041SB TILBURG
2017-09-26 10:30
2017-09-26 12:00

In de krant, op TV, via social media, het gaat er steeds vaker over het klimaat.

Zijn we klaar voor de toekomst? Kunnen we snel genoeg handelen om de klimaatverandering een halt toe te roepen? Wat moeten we in Tilburg doen of juist laten? Of vind je die verhalen over klimaatverandering maar onzin en valt het allemaal wel mee in Tilburg?

Woon je in Tilburg of vind je Tilburg gewoon een leuke stad, studeer je of werk je, ben je politicus of gewoon betrokken bewoner: laat je mening horen. Debatteer mee en laat weten wat jij vindt dat er moet gebeuren. Of juist niet. De uitkomsten van het debat brengen we met een pamflet onder de aandacht van wethouder Mario Jacobs en de Tilburgse gemeenteraad. Met de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 in het vooruitzicht een uitgelezen kans om de politiek te laten weten wat jij vindt dat er moet gebeuren de komende vier jaar.

De bijeenkomst is gratis bij te wonen, maar meld je even aan via natuur_groen@tilburg.nl

http://dear-future.nl/event/make-your-future-climateproof-again/
natuur_groen@tilburg.nl