Blijf op de hoogte

5 leden volgen dit.

Deel deze pagina met

Dementie

Dementie

Gestart door Jan Rietsema 21. december 2014 Reacties (9)

Naar aanleiding van de observatie dat er op verschillende plaatsen wordt gewerkt aan en wordt gesproken over innovaties voor mensen met dementie en hun familieleden suggereerde Aldo de Moor een 'dementia valley'. Afgelopen donderdag hebben Marja Heusschen, Jantine van Elk, Aldo de Moor en ik bij elkaar gezeten om onze kennis en ideeen te delen.

We kenden zelf al veel initiatieven, soms met elkaar verbonden en soms solitair opererend. Het kan zeker meerwaarde hebben om vanuit al deze initiatieven de kennis en ervaring met elkaar te delen en zeker ook beschikbaar te maken voor de mensen met dementie en hun mantelzorgers. Kenniscloud kan hierin zeker een rol hebben.

Omdat al veel initiatieven bij elkaar kunnen komen in de proeftuin dementie Midden-Brabant, zal nu eerst worden verkend hoe de activiteiten van de proeftuin en de mogelijkheden van de Kenniscloud elkaar kunnen versterken. Hierna zal worden bekeken welke behoefte er bestaat voor het vastleggen, ontsluiten en delen van kennis en voor het leggen van verbindingen.

 

 

Reacties

----

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Of registreer.